Hos TreeCareFyn tilbyder vi professionel træfældning i Odense, Nyborg, Svendborg og samt resten af Fyn. Hvis du har et træ i haven, der skal fældes eller en busk der skal beskæres, så står vi altid klar til at udføre arbejdet for dig.

Vi har gennem flere år i branchen opbygget kompetencerne til at udføre arbejdet med den rette teknik og med det korrekte udstyr, så træfældningen foregår på nænsom vis og med respekt for omgivelserne.

Kontakt os

Vi klarer enhver træfældning 

Uanset om træet er blevet for stort, vanskeligt tilgængeligt, sygt eller bare er til gene for dig, bygninger eller el-ledninger, så kan vi være behjælpelige med at fjerne det helt eller blot beskære det.

Vi har alle de nødvendige redskaber og maskiner, uanset om der skal fældes fra  vandsiden, langs vandløb, i vådområder, tæt bebyggelse eller noget helt andet. Samtidig kan vi tilbyde flere forskellige metoder til træfældningen, afhængig hvad der egner sig bedst til netop dit projekt. Er der tale om meget store træer, med ”sarte” omgivelser benytter vi ofte metoden topkapning, hvor man med udstyr klatrer til toppen og fælder træet ”oppefra og nedefter”. 

Derfor skal du vælge en professionel til træfældning 

Der er være mange gode grunde til at du skal vælge professionel hjælp når du skal have fældet et træ. De to vigtigste er kompetent rådgivning, samt sikkerhed for omgivelserne. 

En vigtig del af vores arbejde består i at rådgive dig og sikre at du er fuldt oplyst, inden du træffer en endelig beslutning, omkring dit træ og dettes omgivelser. Samtidig er der mange risici forbundet med en fældning eller beskæring, og har man ikke den korrekte uddannelse og erfaring kan uheld ske. faldskader og skader på bygninger, drivhuse mm. Det er derfor vigtigt at vælge en professionel til opgaven. 

Du kan derfor trygt overlade træfældning til os. Vi har både erfaringen og uddannelsen. Tillige har vi sikkerheden i orden og alle de relevante forsikringer. 

Konkurrencedygtige priser på træfældning

Prisen på træfældning er individuel fra opgave til opgave, da det i høj grad afhænger af omfanget af opgaven. Prisen fastsætter vi derfor ud fra en række faktorer:

  • Antal af træer der skal fældes
  • Størrelsen på træet og den bedst egnede metode til fældningen
  • Træsorten
  • Er det muligt at fælde træet uden risiko for skader på bygninger og andet
  • Skal vi bortskaffe træet, genbruge det, eller sørger du selv for at køre det væk.

Få et godt tilbud på træfældning på hele Fyn

Ønsker du at få et tilbud på træfældning af en specialist, som kan fælde et eller flere træer for dig? Ring til os på  28 18 44 81 og så tager vi en snak om dit træ og relevante hensyn.