Topkapning er den metode vi mest benytter, når vi skal fælde et større træ nær bygninger eller bede. Ofte er der tale om fældning af træer der er placeret tæt op at drivhus, udestue, skur og legehus. Her er topkapning en meget hensigtsmæssig metode, hvor man firer grene og stammer ned med reb, og hermed har bedre mulighed for at håndtere, kontrollere og sikre grene og stammer.  

Hos TreeCareFyn er vi specialiserede, og vi har flere års erfaring og rutine i at udfører topkapninger. Træfældning er vores helt store passion, og TreeCareFyns stifter og dygtige aborist Jakob Andersen har brugt det meste af sin karriere og fritid på at specialisere sig i vanskelige træfældninger.

Topkapning kræver ikke kun erfaring og rutine, men også det rette udstyr. Vi har det hele, samt alle nødvendige forsikringer. TreeCareFyn holder til på Østfyn, og vi betjener derfor private og erhvervskunder på hele Fyn og i trekantsområdet.

Hvorfor skal du vælge en professionel til topkapning?

Der kan være mange gode grunde til, at du skal vælge professionel hjælp, når du skal have fældet et træ. De to vigtigste er kompetent rådgivning, og sikkerhed for mennesker og omgivelser. 

En vigtig del af vores arbejde består i at rådgive dig, og sikre at du er fuldt oplyst inden du træffer en endelig beslutning omkring fældning af dit træ. Hos TreeCareFyn står vi altid klar til at vejlede dig angående dine træer, og hvad der vil være bedst for lige netop dig.

Det kan, i rigtig mange tilfælde være en både vanskelig og farlig opgave at begive sig ud i topkapning, hvis man ikke er uddannet til det. der er mange risici forbundet med en fældning eller beskæring, særligt en topkapning, hvor man skal håndtere en motorsav oppe i trætoppen.

Har man ikke den korrekte uddannelse og erfaring er det en farlig situation med risiko for personskader og skader på bygninger. det er derfor vigtigt at vælge professionel hjælp til opgaven. Vi har erfaring og uddannelse, sikkerheden i orden og alle relevante forsikringer. Du kan derfor trygt overlade træfældning til os.

Når vi udfører topkapning for dig, er du sikret høj sikkerhed, fuld forsikring samt professionel rådgivning. 

Prisen på topkapning er meget individuel, og afhænger af opgavens omfang. Hvis du ønsker at få en pris på topkapning, er du velkommen til at kontakte os på 28 18 44 81, så vi kan give et konkret tilbud på opgaven.

Sundhedsbeskæring

Vi tilbyder også sundheds beskæring af træer og buske. Har du træer eller buske som er syge eller har skader, kan vi ordne det for dig, så de igen kommer til at se friske ud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på topkapning i Odense, Nyborg, Svendborg & resten af Fyn

Har du brug for at få beskåret, eller fældet en eller flere træer og buske ved din ejendom? Så er du mere end velkommen til at ringe på 28 18 44 81 og høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vi rådgiver og vejleder gerne i forhold til hvad du har brug for, så vi finder den bedst mulige løsning på din opgave.