Hos TreeCareFyn har vi mange års erfaring inden for have- og anlægsarbejde. 
Kæmper du hvert år med at få klippet din hæk, eller går du og overvejer at få fældet det træ, der skygger for solen i din have? Drømmer du om en blomstrende have med alle regnbuens farver eller en have fyldt med dyreliv?  vil du gerne have din have gjort vinterklar? Lige meget, hvad du ønsker at få ordnet i din have, så kan vi hjælpe dig.

Vi tilbyder hjælp til beplantning og beskæring, anlægsopgaver og vedligeholdelsesopgaver. Så hvad enten du skal du have hjælp til at få ”pustet nyt liv” i din have, eller til at holde den pæn og præsentabel, kan vi løse opgaven for dig. 

TreeCareFyn arbejder med alt fra træfældning til flisebelægninger. Vi kan tilbyde totalløsninger hvor vi tager os af hele dit haveprojekt fra ende til anden. Det kan være løsninger hvor vi fælder, rydder og fjerner træ, anlægger nye bede og lægger fliser, sætter hegn mm.    

TreeCareFyn har mange års erfaring med anlægs- og havearbejde og vores egen ”havemand” Jakob Bihl står altid klar til at hjælpe dig. Skal du have anlagt en have kan vi give dig gode råd og professionel vejledning til at få en funktionel, smuk og spændende have efter dine ønsker. Vi lægger vægt på at du føler at du får en kompetent rådgivning og vejledning.  

Vi har en bred viden om blomster, planter og træer, hvilket giver os kompetencerne til at rådgive dig, hvis du selv kan stå for vedligeholdelsen, eller vi kan klare opgaven for dig hvis du ønsker det.

Den bedste plan for din have finder vi  i tæt dialog med dig, så vi også sikrer os at den passer til dig, din havestil og dine ambitioner i forhold til vedligeholdelse. Du kan være så involveret i beslutningerne for din have som du selv har tid og lyst til. 

Havearbejde med fokus på den smukke have 

Uanset om det er vinter, forår, sommer eller efterår, er det dejligt når haven fremstår pæn og vedligeholdt. Vi kan stå for plantning af hæk, træer, buske. Udplantning af sommerblomster, stauder, roser og krukkeplanter, ligesom vi kan tilbyde at stå for ompotning og omplantning af blomster og buske m.m.  

Vi tilbyder hjælp til dine havebede, uanset om de skal være næsten vedligeholdelsesfri eller sirligt passede. Vi kan med vores brede ekspertise, hjælpe dig med at få en smuk have, uanset om det drejer sig om: at få smukke bede der står flot hele året eller at få krukkehaven til at blomstre i alle regnbuens farver. Vi kan sikre at bede og krukker er sæsontilpassede og står pyntede efter årstid og højtider. 

Alt i alt kan vi hjælpe dig med alt fra at terrassen står flot og indbydende, at hæk og buske er nyklippede, til at fliseterrassen og indkørslen er lagt, så haven er klar til grillfest eller snelygter.

Havearbejde og anlægsarbejde udføres med fast serviceaftale 

Der er også mulighed for at du som kunde kan få en aftale hvor vi med jævne mellemrum kommer og tilpasser dine bede og krukker til sæson og højtider, ud fra et forudbestemt budget for opgaven.

Vi tilbyder også en sæsontilpasset serviceaftale om fast vedligeholdelse og pleje af grønne arealer, samt en snerydning og saltning.

Vi laver gerne en aftale der er tilpasset dine behov, hvad enten det drejer sig om pleje af din gårdhave, krukkehave, bede eller andet. Vi har alt hvad der skal bruges af redskaber og maskiner med.   

Indenfor have-og anlæg tilbyder vi: 

Beplantning 
-    Plantning af hæk, buske, træer, stauder, roser, sommerblomster
-    Beplantning bede og krukkehave 

Beskæring:
-    Udtynding og beskæring af træer og buske 

Vedligeholdelse: 
-    Vedligeholdelse af grønne arealer
-    Græsslåning 
-    Hækklipning 
-    Buskrydning/rydning af krat
-    Lugning og fjernelse af ukrudt

Anlæg:  
-    Belægning - lægning af fliser og sten 
-    Nyanlæg, reetablering og omlægning af din have
-    Opsætning af havehegn og plankeværk 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde i Odense, Nyborg & Svendborg

Står du og mangler professionel hjælp til anlægsarbejde i din have? så er du velkommen til at kontakt os på 28 18 44 81, så tager vi en snak om mulighederne for dit projekt.

Vi udarbejder gerne et tilbud på anlæg og vedligeholdelse af have som tager udgangspunkt i dine behov.
Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med at løse dine problemer inden for anlægsarbejde.